Τεχνικές οδηγίες

Στο aristera.eu, αναπτύσσεται διάλογος σε διαφορετικές θεματικές με αρχικά κείμενα που ανεβαίνουν, επώνυμα, από τους συντονιστές της σελίδας. Θα περιλαμβάνονται εισαγωγικά κείμενα για διαφορετικές θεματικές, τα οποία θα εμπλουτίζονται σταδιακά.

Ο συγγραφέας κάθε κειμένου έχει και την ευθύνη «συντονισμού» της συζήτησης προσπαθώντας να απαντά στα σχόλια και τις τοποθετήσεις.

Μπορείτε να προτείνετε θεματικές στο

Για να σχολιάσετε πρέπει να κάνετε μια αρχική εγγραφή μόνο με το email σας και να επιβεβαιώσετε έναν κωδικό που θα σας σταλεί εκεί.

Έχετε τη δυνατότητα στα σχόλιά σας να προσθέσετε φωτογραφίες και ενεργά links.

Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε με ένα σύντομο βίντεο τότε μπορείτε να προσθέσετε τη διεύθυνσή του (url) από την πλατφόρμα όπου το έχετε ανεβάσει (youtube, το Τik Tok κτλ).

Τα σχόλια (με φωτογραφίες, λινκ ή βίντεο) εμφανίζονται στον διάλογο με χρονολογική σειρά κάτω από την θεματική που επιλέγετε και σε σύντομο χρόνο από τη στιγμή που τα στέλνετε στην πλατφόρμα.

Για κάθε νέο σχόλιο στην ίδια θεματική ή για απάντηση άλλου χρήστη στο δικό σας σχόλιο ενημερώνεστε με email από την πλατφόρμα αμέσως μόλις αυτό δημοσιοποιηθεί.

Για οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στο